Wednesday, 22nd May 2024
Standard

Erilaiset huulipunan viimeistelyt: Kuinka saada ne parhaiten joka kerta!

Jokainen nainen rakastaa huulipunaa. Itse kunnioittava fashionista tietää, että hänen ulkonäkönsä ei ole koskaan täydellinen ilman parasta huulipunaa. Joten olitpa glam -nukke vai forte, joka keinua alaston huulipunaa, tunnet joissain tapauksissa hämmentyneenä markkinoiden saatavilla olevien huulipunojen pelkän määrän. Mutta älä huoli! Meillä on selkäsi. Hajotamme sinulle erilaiset huulipunan viimeistelyt, jotka ovat markkinoilla, jotta työsi olisi hieman helpompaa.
Matta
Matte -huulipunat ovat tyypillisesti hienoimpia, mutta samalla ne ovat myös pisin kestäviä. Matte -huulipunan erikoisuus on se, että se antaa erittäin sileän viimeistelyn ja tuntuu käytännössä kuin sametti huulillesi. Myös matta huulipunat ovat tyypillisesti voimakkaampia pigmenttejä, kuten punaista ja pinksistä ja ruskeista. Mutta joskus muutama ihminen voi tuntea, Celta de Vigo Paita että matta huulipunat voivat kuivata huulet. Paras palvelu tähän olisi käyttää huulivoidetta ennen huulipunan levitystä.

[LUE LUE: Matte huulipunavarjot]
Tuotevalinnat: Macin Ruby Woo, Clinique Long Last Pehmeä matta huulipuna
Lähde: theredlilshoes.comglossy
Kiiltävä huulipuna on paljon enemmän glamming up -työkalu. Se on pääosin valmistettu kimaltelusta ja antaa erittäin hyvän kiilton. Se ei kuitenkaan kestä liian kauan. Joten joudut jatkuvasti asettamaan sen uudelleen, jotta se näyttää täydelliseltä. Gloss toimii kaikissa ikäryhmissä ja jos sinusta Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita tuntuu, että tarvitset loistaa elämässäsi, varmista, ettet lähde kotoa ilman kiiltoa!

Tuotevalinnat: Clinique High Impact Lip Color, SPF 15.
Lähde: Taustakuvat-diq.orgsatiini
Todennäköisesti paras kaikkien viimeistelyjen joukossa satiinihuulipunat ovat uskomattomia koskettaa ja pitää huulet hydratoituna pitkään. Satiinihuulipunat olivat joitain markkinoilla ensimmäisistä ja se on myös yksi monipuolisimmista. Paitsi, Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita että näytät hyvältä satiinipinnoittelulla, se sopii myös sinulle, jos haluat glam. Satiinipintaiset ovat hyviä naisille, jotka haluavat kiiltoa ja samalla eivät halua sitä liian kiiltäväksi.

[Lue myös: Matt vs kermapohjaiset huulipunat]
Tuotevalinta: Urban Decay Revolution huulipuna kotoisin

Lähde: Blogspot.com [SC: Mediad]
Kermainen
Kermaiset huulipunat ovat tekstuureja, joissa on vähän enemmän kiiltoa kuin satiini, mutta ovat pienempiä kuin kiiltävien. Hyvä asia kermaisessa viimeistelyhuulipunassa on, että ne kestävät pitkään eivätkä kuivaa huuliasi ollenkaan. Mutta toinen ongelma näiden kermaisten viimeistelyjen huulipunoilla on, että ne voivat joissain tapauksissa vuotaa huulilinjaa pitkin. Voit välttää tämän värjämällä huulet samanvärin huulivuorella.

Tuotevalinnat: Macin vahvistettu crème huulipuna
Lähde: WordPress.comfrost
Frost -huulipunat kestävät lyhyen tai keskipitkän ajan. Heidän kattavuus ei myöskään ole niin paljon, ja se on erittäin keskipitkä kattavuus. Tätä voidaan kutsua kuin keskikokoinen huulipuna kaikelle. Joten kun kyse on kiiltävästä, se antaa keskipitkän peiton. Se, mikä saa heidät erottamaan muista huulipunoista, johtuu heidän hohtavista ilmeistä. Aivan kuten heidän nimensä viittaa, heillä on erittäin pakkasen kaltainen viimeistely.
Tuotevalinnat: Mac Frost huulipuna jännitys
Lähde: Beautezine.com on tonnia huulipunatyyppejä ja sinun on valittava parhaat, kun se koskee sopivaa meikkiä. Katso hyödyllinen luettelomme paljon enemmän vaihtoehtoja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.