Wednesday, 22nd May 2024
Standard

Valaise itsesi selvittämällä, milloin käyttää ikääntymisen vastaisia tuotteita

melkein kaikki muodikkaat ja terveystietoiset naiset ovat varmasti pohtineet tai ovat ehdottomasti mullata yhden elintärkeän elementin tietyssä vaiheessa heidän elämänsä vaiheessa, koska tämä puoli on aina kytketty heidän hyvinvointinsa. Fantastinen enemmistö sekä nuorista että keski-ikäisistä naisista kyseenalaistaa jossain vaiheessa elämänsä aikana siitä, milloin ikääntymisen vastaisia tuotteita käytetään? Biologisesti ottaen orvaskeden korjaukset kunnostavat ja uudistuvat määräajoin melkein yhtä paljon kuin elinaikana.
Lähde: Renewyself.NeThowever, ihon kyky uudistaa itsensä vähenee ikääntyessä. Sen lisäksi myös joukko stressiä aiheuttavia tekijöitä, kuten ympäristön pilaantumista, altistumista haitallisille UV-säteille, epäterveellisille elämäntapojen tapaisille ja huono ravitsemus nopeuttavat ihon ikääntymisprosessia. Nämä stressit aiheuttavat ihon luomaan ryppyjä ja menettävät joustavuutensa luonnollisen kiilan lisäksi.

[Lue myös: kuinka retinolivoiteet toimivat Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita ikääntymisen estävinä tuotteina]
Lähde: theskiny.com ei-arvoisesti 20-vuotiaiden ja 30-vuotiaiden naisten tulisi pidättäytyä käyttämästä ikää uhkaavia voiteita, samoin kuin vaatimuksia, jotka eivät ole mullisia missä ikäisiä ikääntymisen vastaisten tuotteiden hyödyntämiseksi. Lisäksi sinun on noudatettava terveellistä ja kurinalaista elämäntapaa, joka on pidättäytynyt tupakoinnista ja juomisesta. Estä lisäksi auringonvalolle suoraa altistumista niin paljon kuin mahdollista ja käytä aurinkovoidetta/SPF -voidetta ennen astumista.
Milloin ikääntymisenestogeeliä ja ikää uhmaavat voiteet
Oli käytetty aika, jolloin ikääntymisen estäviä tai ryppyjä kestäviä voiteita oli varattu yksinomaan yli 40-vuotiaille naisille. Siitä huolimatta, että kilpailun hankkiminen hankkimalla suuret viipaleet, vetoomustuotteissa olevat yritykset aloittivat aggressiivisesti ikää uhmaavia voiteita sekä Voiteet paljon nuoremmille naisille. Jos olet kaksikymmentäkolme tai kolmekymmentäkolme vuotta vanha nainen, samoin kuin olet jo perustanut erittäin hienot linjat silmiesi tai poskien alle, saatat tuntea ikääntyvän ennenaikaisesti. Tämä saattaa asettaa ihmettelemään, milloin ikääntymisen estäviä geelejä käytetään.

Lähde: Pinterest.comNow, ei ole mitään epäterveellistä tai epähygieniä hyödyntämällä vetovoimaa, joka estää tai viivästyy ihon ennenaikaisen ikääntymisen. Ainoa asia, jota vaadit pitää mielessä ikääntymisen vastaisia kosmeettisia tuotteita hyödyntäessäsi, on, että Olympique Lyonnais Paita dermatologi tai kosmetologi olisi pitänyt ehdottaa näitä. Iässäsi kollageenikuitutuotanto jatkuu täydessä vauhdissa pitäen ihosi täysin joustavana ja saaden sen näyttämään säteilevältä.
[SC: Mediad]

Joten voit ohjata tuotteita, jotka vakuutusvaatimukset lisäävät kollageenien uudistumista. Samalla kuin et myöskään vaadi käyttämään paksumpaa kosteuttavia tai kosteuttavia epämiellyttäviä, ellet ole kuiva iho. Käytä kevyttä kosteusvoidetta, joka ei koostu minkään tyyppisistä öljyistä perustana ja levittää korkealaatuista SPF -kermaa ennen astumista.
Lähde: BeautyHealthTips.inanti-ikääntyvät voiteet ja voiteet
Superlatiivisen korkean laadun estämiseen on erilaisia geelejä, joita voit käyttää ihollesi, jos syksyt ikäryhmässä 30–40. Voit käyttää retinolilla infusoitua kermaa ennen nukkumaanmenoa, joka toimii yön yli. Retinolilla on regeneratiivisia ominaisuuksia, jotka taistelevat ilmaisia radikaaleja, avustaa luonnollisessa kuorinnassa ja edistää kollageenin tuotantoa. Hyödynnä neutrogena-nopean ryppyjen korjaustyö seerumia tai la-roche-poseeraa pelkistäviä ikääntymisenestoaineita.

Lähde: Shopify.com Vaikka olet valmis astumaan ulos, tarjoa iholle suojaava suoja hankaamalla antioksidantteja, peptidejä runsaasti kermaa ja kasvien kantasolut. Antioksidantit toimivat kuin aurinkovoide, joka suodattaa haitallisen UVA: n sekä auringon UVB -säteet. Sillä ei ole väliä, käytätkö minkäänlaista kosteuttavaa voitetta tai ihonväriä niin kauan kuin elät kurinalaista elämää ja syöt ravitsevaa ruokaa, etenkin kun olet kaksikymmentäluvulla tai kolmekymmentäluvulla. Aseta kuitenkin piste, että aurinkovoide on ennen kuin käytät meikkiä valmistautuessasi menemään ulos.
Lähde: Aplava.comanti-Gageing Creams: Ammattilaiset
Lähes kaikilla ikääntymisvoiteiden vakuutusvaatimuksilla on oikea sekoitus komponentteja, jotka pitävät ihon ikääntymisprosessin loitolla pitkään. Suurin osa näistä tuotteista ei kuitenkaan ole lääketieteellisesti valtuutettuja, samoin kuin ei ole olemassa tutkimusta tukemaa näyttöä niiden tehokkuuden todistamiseksi. Koska ikääntymisen vastaiset vetoomustuotteet on tunnistettu kosmetiikkaksi, AS Monaco Paita niiden ei tarvitse tyydyttää tai täyttää FDA: n tiukat parametrit lääkkeinä ja lääkkeinä. Liiallinen käyttäminen ikääntymisen estävien tuotteiden hyödyntäminen jo ennen kuin käännät 35 tai 40, voi ärsyttää ihoasi ja aiheuttaa sen päätymisen niin herkiksi ja tehdä siitä alttiita sääolosuhteiden tai UV-säteiden epämääräisyydelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.