Wednesday, 22nd May 2024
Standard

Lakme-kompaktin jauheen alhainen ja tarkalleen kuinka sitä käytetään jokaisessa ihotyypissä!

Tänä vuonna kunnioitetaan kansakuntamme tekevän kosmetiikkaa sekä kauneuden ja ihonhoitoa koskevia tuotteita? Pitäen tämän sanottuna, olemme täällä puhuaksemme sinulle Lakme -kompaktista jauheesta sekä kuinka hyödyntää kätevää, joustavaa Eintracht Frankfurt Paita ja sileää tuotetta. Lakme -kompakti jauhe, kuten ymmärrämme Keskipäivästä kosketuksista lähtien Lakme Compact -jauhe voi tehdä ihmeitä.
Miksi meidän pitäisi valita Lakme -kompakti jauhe?
Lakme brändinä on ollut markkinoilla jo vuosikymmenien ajan, samoin kuin on tosiasiallisesti todistanut sen arvon. Nopea vilkaisu eri Lakme-kompakti-jauheen arviointiin verkossa vakuuttaa sinut, miksi tämä on pakollinen kauneustuote kosmetiikkapakkauksessasi.

Riippumatta tuotemerkistä valitsemasi jauhevaihtoehdoista, vaadit Lakme -kompakteja jauhelajoja, jotka ovat lähinnä ihosi sävyä. Jos valitset jotain enemmän tai vähemmän kuin ihosi sävy, ihosi näyttäisi samoin kuin tuhkan kuin päivän kuluessa, mitä haluamme estää hinnalla millä hyvänsä.
Lähde: OflipSticKandblushes.blogspot.inwes toivomme ymmärtävän ihotyyppisi, mikä on tärkeää varmistaa, että ymmärrät tarkalleen kuinka paljon suojaa vaadit sekä mitä etsiä ostaessasi Lakme -kompaktia jauhetta. Esimerkiksi, jos ihosi sävy on kevyttä, vaadit Lakme -kompaktia jauhetta kohtuullisen ihon tai jauheen vaaleanpunaisella persikkaisäillä. Kääntösi varten vaadit oranssia sävyä Lakme Compact -jauhetta tai Lakme -kompaktia jauhetta tummalle iholle.
Lähde: MakeuPandBeauty.comFinaalisesti tarkasta meikkipomiaation kanssa ymmärtääksesi, mikä Lakme -tuotteesta kompakteissa jauheissa tarjoaisi sinulle Real Sociedad Paita pinnan, joten Au Naturaale ja upea. Pitäen sanottuna, katsomme nyt kolmea ihoa, joihin Lakme -kompaktit jauheet palvelevat.

Lähde: Flipkart.com1. Öljyinen iho
Lakme Compact Kawasaki Frontale Paita -jauheen kohdalla öljyiselle iholle vaaditaan tuotteen olevan öljyn hallintaominaisuus, joka tarjoaa mattapinnan. Tämä tarkoittaa, että kompakti jauhe auttaisi hallitsemaan ylimääräistä öljyntuotantoa ja virtausta iholla ja tuovat myös epäterveellisen rasvaisen säteilyn kaupassa samoin kuin hikoilu. Pohjustetta tulisi käyttää iholla ennen meikin levittämistä, koska se auttaa myös ihoa ja öljyn hallintaa. Käytä meikkiharjaa harjataksesi jauheen ja anna sen olla. Olet nyt öljyvapaa ja hieno mennä!
Lähde: Tophaat.com2. kuiva iho
Jos haluat ostaa Lakme -kompaktin jauhetta kuivalle iholle, jokainen Lakme -kompakti jauheen arviointi ei koskaan valitse mattata valmistumista, koska ne tekevät ihosta väsyneitä, kuivia ja kuolleita. Vaadessasi on kermapohjainen jauhe tai läpikuultava jauhe, joka tuo iholle erittäin terveellisen hehkua, samoin kuin ei tee ihosta hilseilevää. Aloita huolellisesti puhdistuksella, sävyllä ja kosteuttamalla ihoa sekä odota viisi minuuttia. Sitten sekoita iholle hiukan kompakti jauhe, joka tuo terveellisen, kosteutetun ja erittäin sileän tuoreen ilmeen, lanaa kuivauksen, jota et halua. Jopa ihon laastaisuus olisi poissa samoin kuin säätiötä ei olisi myös kerrosta, joten olet hieno mennä!

Lähde: Blogspot.com [SC: Mediad]
3. Herkkä iho
Lakme 9-5 Compact -jauheita on saatavana erilaisina sävyinä, samoin kuin voi olla hieno myös herkälle iholle. Kompaktijauheita valittaessa asiantuntijat ovat kuitenkin aina riippuvaisia mineraalipohjaisista jauheista, jotka osallistuvat vahojen ja niihin öljyjen osallistumiseen. Lisäksi ei pidä lisätä tuoksua tai säilöntäaineita, jotka voivat pelata ihotyyppiä. Sinun tulisi myös tarkistaa sekä ei-komodononiset että ei-acnegeniset jauheet, jotka ovat ihoystävällisiä tuotteita.

Lähde: 123BeauTysolution.Since We Intian naisilla ja naisilla on suuri valikoima ihoääniä sekä neljä ihotyyppiä ensisijaisesti tarjota; Kun valitset minkä tahansa tyyppistä Lakme -kompaktia jauhetta vehnän iholle, Lakme Perfect Radiance Compact Powder Shades-, Lakme Matte Compact -jauhe tai Lakme -kompakti jauhe hämärän ihon kompakteille jauhoille, on suoritettava sääntöjen mukaan täydellisen ilmeen löytämiseksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.