Wednesday, 22nd May 2024
Standard

10 upeaa täysin valkoista mekkoa ja yhtyettä, joita käytetään kesällä

Paras sävy käytettäväksi, kun lämpö osuu korkealle ja äärimmäiselle kesäkuukausina, olisi valkoinen. Valkoinen on väri, joka auttaa heijastamaan kesäavaa ja kuumat kosteat säteet, ja puuvillaa käytettäessä Newcastle United Paita vartaloasi saa hengittää ja rentoutua, mikä mahdollistaa myös luonnollisen ilmastoinnin järjestelmään. Se ei kuitenkaan tarkoita, että pukeudut kuolleeksi valkoiseksi ja kävelet kuin haamu. Siellä on paljon tyylikkäitä valkoisia mekkoja, joita voidaan käyttää yrityksenä asusteissa värillisellä värillä. Tässä on pari ideaa siitä, kuinka tehdä muotilausunto valkoisissa mekkoissa kesällä.
[Lue myös: Kuinka tyyliä maxi -mekko]

10 tapaa käyttää kaikkia valkoisia mekkoja ja kesämekkoja

1. pitsi kesäille
Mikään ei puhu siitä, että se on seksikkämpi kuin pitsipuku, emmekä pyydä eri mieltä samasta. Rentojuhlia varten voitiin käyttää mekkoa, jossa on upea sekoitettua pitsi- ja scalloped -helma, jossa on ohut ja kukka kosketus.

2. Nykyaikaiset tarinat
Siellä on kesämekkoja, jotka saavat sinut näyttämään modernilta, tyylikkäältä ja kauniilta, minkä vuoksi midihameiden yhdistäminen rajattujen yläosan kanssa samoissa valkoisissa sävyissä tekee trendikkäästä lausunnosta. Täytä ilme pumpuilla tai korkokengillä jalkojen ja kuumien punaisten huulten kanssa!

3. Edgy Office -poikas
Tänä maanantaina tainnuttavat toimistossa olevat työntekijät kaikella valkoisella ärtyisellä numerolla Flauntiin. Syömäinen valkoinen puuvillainen kesätakki, jossa on valkoinen FC Tokyo Paita pieni hame yritykselle, ja korkokengät Sporting CP Paita jalkoihin valkoisena, miksi ei? Korista ulkonäkö tyylikkäällä neutraalilla sävytetyllä vyötäröllä ja hölynpölyllä.

Tee -paidamekko
Yksi tapoista olla rauhallinen, viileä ja tyylikäs, kun kesäkuukausit lyövät äärimmäistä ja kuumaa, on käyttää kesäpaita -mekkoa; Yksi, joka putoaa kehon yli ja on valmistettu puuvillasta. Ulkonäkö tulee yhtä puhdas ja uskomattoman tyylikäs, ja sen lisäksi ulkonäkö on yksi moderni tytöistä teillä ja tekee hänen asiaansa!

Lacey White Rompers
Kesäajat osoittavat paljon hauskaa rannalla ja uima -altaalla, koska siellä juhliet tapahtuvat. Et halua missata muodin tyylejä ja tyylikäs kosketus auringon alla, minkä vuoksi pitsissä on järkevää kaiken valkoisen romperin käyttämistä! Tyyli helmillä ja neutraaleilla sävytetyillä lisävarusteilla, jotta glam -efekti tulee läpi.

Valkoiset kahvin päivämäärä
Kahvipäivämäärän kaikki valkoinen yhtye puhuu viattomuudesta ja puhtaudesta. Voit yhdistää pois kantoavalle valkoisesta yläosasta, jossa on pari mekko housuja ja korkokenkiä, jotta ulkonäkö tulee olemaan täydellinen; Erinomaisten valkoisten sävyt tekevät merkinnän täältä, ja neutraali sävyinen pito kädessä yritykselle.

[SC: Mediad]
Kimono merenneidon kylpytakit
Mietitkö, mitä käyttää iltakokoonpanoa ja muodollista tapahtumaa, tässä on kimono -inspiroitu merenneitopuku, jossa on upeat leimahtavat hihat ja matala V -pääntie, joka saa sinut näyttämään divalta!

Upea valkoinen Kurtis
Upeaa valkoista Kurtisia voidaan käyttää upeilla valkoisilla pukeutumishousuilla ja terävillä korkokengillä, mikä antaisi monien kadehdittavan allekirjoitustyylin. Täytä ilme matta sävytetyllä huulipunalla ja minimaalinen poskipuna poskille!

Pitkät valkoiset kurtat
Pitkät valkoiset kurtat, joissa on upeat raa’at silkki -sikarihousut työhön tai erityistilaisuuksiin, voidaan käyttää myös tyylilauseena. Suorita ulkonäkö pumpuilla ja korkokengillä jalkoihin ja kädessä olevalla laukkulla tai yrityksellä.
[Lue myös: Kuinka käyttää palazzo -housuja]

Olemme osoittaneet sinulle joitain parhaimmista ja erittäin kauniista kesäpukuista hihoissa, parhaimmista pitkistä kesämekoista ja myös parhaista lyhyistä kesämekkoista. Pukeudu ja tee kesäinen roiske valkoiseksi!
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.