Wednesday, 22nd May 2024
Standard

5 ehdotusta siitä, kuinka integroida tulosteet

, käytät tulosteita yhteen? Oletko koskaan sekoittanut tulosteita tyyliisi? Yksi niistä Nagoya Grampus Paita asioista, jotka pidän muodista, joka innostaa minua, on rajoittamaton kyky sekoittaa tulosteita sekä värejä. Ymmärrät jo tarkalleen, kuinka paljon haluan sekoittaa hienovaraisia ​​ja vahvoja värejä. Täsmälleen sama koskee tulosteita. Olen vuosien varrella käyttänyt samoin kuin sekoitettuna erilaisia ​​vahvoja ja hienovaraisia ​​tulostusasuja. Ymmärrän, että joillekin ihmisille uskotaan sekoitettujen tulosteiden käytöstä voi olla pelottavaa, koska et ymmärrä tarkalleen kuinka integroida kaksi tulostetta. Mutta ei hätää, koska jaan ehdotuksia tarkalleen kuinka integroida sekä sekoitettuja tulosteita
Mitä minulla on: Shopsonma -housut sekä bleiseri, valkoiset pumput: samanlainen täällä

< - Vinkkejä tarkalleen kuinka integroida tulosteet Yhdistä täsmälleen sama tulostettu eri väreissä: Nykyinen ulkonäkö on esimerkki tarkalleen kuinka integroida täsmälleen samat tulosteet eri väreissä. Vielä yksi esimerkki on tarkalleen, kuinka sovittaa täsmälleen sama tulostettu eri väreissä tässä tarkastus sinisissä ja punaisessa pukeutumisessa, jota käytin muutama kesä sitten. Vastaa värejä tulosteiden sijasta: On helppoa kiinni sekoittamistasi tulosteista, joten on paljon parempi maksaa kiinnostus molempien tulosteiden väreihin kuin todellisen Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita tulosteen. Löydä tyypillinen perusväri molemmilta tulosteilta auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat tulosteet yhdistettäväksi. Muista, että kun se koskee tulosteiden sekoittamista, usko molempien tulosteiden väreihin ja vastaavat pukeutumista värien perusteella. Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita Tässä on esimerkki täsmälleen samoista väreistä.

Yhdistä tulostasi raidoilla: Minulle ajattelen raidoja neutraalina pohjana. He menevät täysin käytännössä minkä tahansa tyyppisten tulosteiden kanssa. Kun kyseessä on kyse tarkalleen kuinka integroida tulosteet, yhdistä tuloste raidallisella ylä- tai alaosassa, kuten tein täällä.

Vastaa erilaisia ​​tulostuskokoja: Lisää rakennetta sekä ulkoasua integroimalla eri kokoiset tulosteet.

Pelaa mittasuhteilla: sovita rohkeampia tulosteita paljon hienovaraisemmilla graafisilla tulosteilla lauseelle

Voit myös nauttia:

Kuinka lisätä nahkahousuja…

Ihanteellinen kaksiosainen asetettu nyt käytettäväksi

Hauskat kevään kylpytakit ostavat nyt

Kuinka elvyttää työpuku tämä …

Tutustu tietämään.

Tilaa sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia sekä päivityksiä.

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.