Wednesday, 22nd May 2024
Standard

Lahjaopas: Kavereille

2017 -päivitys: Uskomme silti, että nämä ovat hienoja lahjaideoita kavereille, mutta kannattaa myös tarkistaa viimeisimmät lahjaideoemme ammattilaisille. Olipa kyse poikaystäväsi, aviomiehesi, isäsi, veli tai ystäväsi, kaverit näyttävät aina mahdottomilta ostaa. Nämä ovat joitain suosikki lahjoistani (ja lahjakategorioista) kavereille – mitkä ovat sinun? Älä unohda tutustua täydelliseen luetteloomme Guy -lahjojen ehdotuksista Pinterest Sporting CP Paita -taulullamme (jota lisäämme Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita myös tavaroiden lisäämistä). Etsitkö lahjaa äidillesi, MIL: lle tai äidin kaltaiselle mentorille? Katso eilisen luettelon ja äidin lahjaideoidemme. (Katso kaikki yksityiskohdat hypyn jälkeen …) Flanellilevyt eivät ole seksikkäimpiä lahjoja, mutta joskus niin/isäsi/veljesi haluaa mukavuutta – ja mitä raskaampi flanelli, sitä ylellisempi se on. Sain sarjan näitä 5,4 unssia flanellilevyjä pojalleni, kun muutimme iso poikavuoteelle, ja ne ovat upeita ja erittäin pehmeitä. (Harmaa pari on myös ihana.) Eddie Bauer laajensi vihreää maanantai -myyntiään Real Betis Balompie Paita – tänään voit saada 40%: n poistumista koko sivustolla, sekä ilmainen toimitus ja ilmainen palautus.

Alkoholijärjestelmät ovat aina helppo luokka kaverille (jos todella etsit jotain ainutlaatuista, tarkista Etsy – nämä viskivalot ovat tavallaan mahtavia). Pidän laajasta oluesta liittyvien lahjojen valikoimasta epätavallisista tavaroista, mukaan lukien tämä länsirannikon tyyli IPA Beer Brewing -sarja.
Värikkäitä sukat ovat – ja sellainen tilasymboli. Rakastan tätä Paul Smith -paria East Danesta (tietysti minä), mutta onnelliset sukat ovat myös hienoja, ja Nordstromilla ja Barneysilla on myös paljon hauskoja.
Jos kaverisi on TV -ohjelmissa, on aina hauskoja vaihtoehtoja – tämä Cribbage -sarja on hieno The Walking Dead -fani; Olen myös saanut aikaisemmin erilaisia ​​sci-fi-teema-asioita, jotka ovat aikaisemmin ThinkGeekiltä (25%: n koko sivuston ulkopuolella, päättyy tänään!) Tai bustedteesista. (Hän pitää tästä paidasta niin paljon, että ostin sen hänelle kahdesti.) (Kuinka täydellinen tämä mini jääkaappi on miehen luolalle?) (Päivitys: Kuten lukija totesi, Amazonilla on Cribge -asetettu halvempi.)

Näiden nyrkkeilijöiden oletetaan olevan uskomattomia – etenkin kaverille, joka vihaa pakkaamaan matkatavaroita, koska voit pestä ne pesuallassa. Hanki hänelle pari (tai tiedätte, kaksi tai kolme). (Heillä on Buy-2-Get-25% alennus Ex Officio -sivustolta, jossa voit myös tarkistaa tämän viileän talvitakin, joka muuntaa kaulatyynyksi.)
Valet -tarjottimet ovat miehille, mitä kulhot ovat naisille (tai hei, nainen, joka ei pidä kulhoista): Omistettu tila tyhjentää taskut, kun tulet kotiin töistä. Pidän tästä hauskasta keltaisesta East Danesta.

Naiset – mitä saat luettelossasi oleville kavereille? Saitko kaverisi jotain, josta hän jatkaa raveutta? Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.