Wednesday, 22nd May 2024
Standard

Neulo liivitrendit, yay vai ei?

Neulo liivitrendit, yay vai ei? Arvioimme perusteellisesti ja varastetaan muun tyyppisiä pukeutumisia – salaajia, housuja, lyijykynähameita -, mutta liivit putoavat aina tien varrella.

@aaylingk
Neuloa liiviä voitaisiin pitää seuraavan tason perustana ja se on myös kauden trendipala. Tarkastelemme pian erilaisia villapaita -liivi -asusideoita. Mutta tässä on joitain inspiroivia ideoita siitä, kuinka käyttää villapaita, joka kattaa useita tyylejä.

thesilvermermaidxo
Rib-sidonta
St.lushh
Heitä yksi valkoisen puseron päälle, ja sinulla on itsesi melko eteenpäin ‘. Kerro hetki-neulottu liivi kaikkien vanhojen ylisuurten painikkeiden tai paitaputkien päälle, jotta se tuntuisi sekä putoamisen valmiiksi ja kuin uusi.

paola.ambre
Kaapeli-sidonta villapaita liiviitä, onko villapaitaesteetti räjähtävää aina suositun 90-luvun muotisuuntausten nousun vuoksi, ACF Fiorentina Paita tai koska uusi elämä hengitetään tummaan ja kevyeen akateemiseen muotiin, kuka tietää? Mutta yksi asia on varma, että haluat kokeilla neuloa liiviin suuntausta. Usko tai älä, villapaita liivit voivat integroida minimalistiseen asuun helposti. Kokeile yksiväristä villapaita ja housuyhdistelmä ihanteelliseen hienostuneeseen tyyliin.

onParledemode
Kilpikonnakaula neuloa
mille_emilie
Kilpikonnakaula neuloa
Joten mitä Corinthians Paulista Paita mieltä olet neulotuista liivitrendeistä, yay tai ei?

Mikaelasundlov
Marljean

Lisajkoster
Raidallinen kaapeli-sidonta puuvillasekoitus Turtleneck-säiliö
Lasaisondecamille
jmuchelas
Aknestudiot Kandra maalaismainen puuvillapaita liivi
Aaylingk

Katso myös

Syksyn muoti, kauppa ja tyyli, talvikausi muoti
Toimittajan LOSC Lille Paita poiminta: Charles & Keith Fall/Winter 2021: n suosikki

Chunky Knit Gilet
@ThesilverMerMerMaidxo
@Tessplk

Leave a Reply

Your email address will not be published.